ERASMUS+ veiksmes stāsts par mācībām Lietuvā

Esmu  Grāmatvedības un finanšu koledžas studiju programmas „Grāmatvedība un finanses” studente Daiga Kokare. Man bija lieliska iespēja piedalīties Erasmus+  programmā Lietuvā. Mūsu galamērķis bija Šauļi, kur mēs mācījāmies Šiauliai State College. Tā bija iespēja paplašinot savu redzesloku.
Šiauliai State College mūs uzņēma ļoti viesmīlīgi. Pirmajā tikšanās reizē  iepazīstināja ar skolu un pasniedzējiem. Esmu ļoti apmierināta ar mācību procesu. Pasniedzēji bija ļoti atsaucīgi  un pretimnākoši. Ieguvums -  iespēja izrauties no ikdienas, papildinātas zināšanas un nostiprinātas zināšanas angļu valodā.
Pasniedzēji ar mums sazinājās gan angliski, gan krieviski.
Dalība šajā programmā raisījusi tikai pozitīvas emocijas – esmu pateicīga mūsu koledžas pasniedzējiem par piedāvāto iespēju, palīdzību iesnieguma noformēšanā dalībai šajā programmā, un atbalstu. Protams, esmu pateicīga arī Lietuvas pasniedzējiem par laipno uzņemšanu, labo attieksmi un atsaucību.
Visumā mācību ziņā Lietuvā ieguvu  to, ko biju gaidījusi. Iesaku izmantot Erasmus apmaiņas programmas iespējas, jo šī pieredze būs ļoti noderīga.
Liels pluss ir Eiropas Savienības nodrošinātā materiālā palīdzība.
Katram studentam ieteiktu piedalīties izglītojošajā programmā ERASMUS.

Daiga Kokare
GFK 2.kurss

Sadarbības partneri